Direcţia 5 se vede la Nord Vest TVdirectia-5

A mai rămas o singură zi până la cel mai aşteptat eveniment al acestei luni, dedicat doar sătmărencelor. Au fost distribuite toate invitațiile într-un timp record, doamnele si domnisoarele fiind nerăbdătoare să îți petreacă seara de vineri in compania tenorului Nagy Norbert si a membrilor formatiei Directia 5. Cei care nu au avut ocazia de a primi o invitație nu trebuie să fie dezamăgiţi deoarece concertul organizat de Primăria municipiului Satu Mare va putea fi urmărit în direct la Nord Vest Tv .

Pentru că 8 Martie s-a nimerit să fie în acest an în timpul săptămânii, Primăria municipiului Satu Mare a ales să fixeze concertul vineri seara începand de la ora 18:00. Primul va urca pe scenă Nagy Norbert, tenorul sătmărean care a cântat pe scene din Milano, Monte Carlo şi în opere montate în Ungaria şi România.

Cel mai asteptat moment al serii este cu siguranță recitalul susținut de Direcția 5, formatie care împlinește în acest an 25 de ani de activitate, motiv pentru care organizatorii le-au pregătit chiar și o surpriză.

La intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor toate doamnele şi domnişoarele vor fi întâmpinate cu flori de către organizatori. Bărbații sunt invitați să ocupe un loc comod pe canapeaua de acasă in fata micilor ecrane, deoarece concertul va fi transmis in direct începand cu ora 18:00 si de postul de televiziune NORD VEST TV.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts