More


  Ecologiştii de la Asociaţia Stea

  =

  frasin

  Acțiunile desfășurate în cadrul evenimentului ecologic Luna Pădurii continua până în 15 aprilie. Ieri, în cadrul acțiunilor de plantare au fost implicate și beneficiarii Asociației Stea care au plantat 60 de puieți de frasin, astfel tinerii sunt încurajați să protejeze mediul înconjurătoar și să se implice active în activiățile care duc la dezvoltarea și infrumuseâarea orașului.

  În incinta Staţiei de epurare a apelor uzate din Satu Mare, aparţinătoare de S.C. APASERV SA Satu Mare, a avut loc astăzi o acţiune de plantare a 60 de puieţi de frasin, iniţiată de Agenţia de Protecţia Mediului, la care a participat un grup de copii de la Asociaţia STEA.

  Proiectul LUNA PĂDURII, iniţiat de Agenţia de Protecţia Mediului din Satu Mare, în cadrul căruia se vor desfăşura si alte acţiuni de plantare a puieţilor de frasin, salcâm si plop se va încheia pe 15 aprilie 2016.
  Luna Pădurii se desfășoară în fiecare an în perioada 15 martie -15 aprilie, fiind unul din cele mai importante evenimente silvice şi ecologice, reprezentând o modalitate de sensibilizare a tinerilor şi a factorilor decizionali, cu privire la importanţa pădurilor.
  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img