“Fashion’s Night Out” , colecţia de primăvară-vară a Sătmaruluifashion-s-night-2

Restaurantul “Esedra” va găzdui cea de-a V-a editie a show-ului de modă “Fashion’s Night Out”. Evenimentul va avea loc în data de 9 aprilie, de la ora 18.00. Acest eveniment unic din Satu Mare, are menirea de a promova atât brand-uri renumite din industria modei locale, designeri consacraţi din zona de nord-vest a ţării, cât şi pe cei aflaţi la început de drum. Pe lângă ţinutele şi bijuteriile dedicate femeilor, nu vor lipsi si colecţiile pentru bărbaţi.

Totodată, echipa CM-creation de mode lansează, în cadrul acestui eveniment, parfumurile Theos si D’Ora by Cosmin Mureşan, proiect realizat în colaborare cu Marcman. Aceştia au transmis un comunicat de presă, prin care invită toţi sătmărenii la lansarea acestor parfumuri de excepţie:

”Cu plăcere și bucurie, echipa CM – creation de mode anunță lansarea unui proiect de suflet. Împreună cu cei de la Marcman am gândit, proiectat și realizat un produs cu care majoritatea designerilor visează să își completeze portofoliul de valori.

Lansăm astfel în cadrul FASHION’s NIGHT OUT, în 9 aprilie, parfumurile THEOS și D’ORA, pentru el și ea. Este un complex care se adresează cuplurilor, clienții noștrii putând astfel să își completeze ținuta cu două parfumuri cu nuanțe contemporane și exotice.

Mulțumim doamnei Dana Marcu, manager Marcman și echipei sale pentru implicare, dăruire și promptitudinea cu care au susținut acest proiect. Ne bucurăm că numele nostru se alătură în portofoliul Marcman unor nume de referință în cultura actuală, într-un proiect 100% românesc care promovează valorile românești .

Vă așteptăm cu drag la lansarea parfumurilor THEOS și D’ORA by Cosmin Mureșan, în 9 aprilie, în cadrul FASHION NIGHT’s OUT.”

Colecțiile pentru bărbați sunt create de: Adalin, Inedit, LCT Collection, Lorand Coza, Spencer, respectiv câteva ținute create de Cosmin Mureșan, David Sebastian și Raluca Mureșan.

Ținutele dedicate femeilor prezentate în cadrul Fashion’s Night Out sunt create de: Cristina Mureșan, Cosmin Mureșan și Sebastian David de la CM creation de mode, Inedit, Diana Breban, respectiv Ramona Napradean din Baia Mare, Mihaela Cîrlugea din Cluj Napoca, Liana Cotan Szilagyi, Ioana Călin, Larisa Cadar, Nicoleta Obis, Raluca Mureșan împreună cu accesoriile create de Anca Marian, colecție de bijuterii create de Alexandra Catargiu.

Colaboratorii evenimentului:
Prezentatoarele: Adriana Tivadar  si Alexandra Catargiu  în ținutele oferite de magazinul Angel by Karina. Fotograful oficial – Oli Marchiș. Video – Vlad Crasnai. De machiajul celor 30 de manechine se va ocupa Alina Marchiș, Alexandra Avram de la Secret’s of Beauty, Jakab Orsolya și Bianca Verciuc. De coafurile fetelor se va ocupa bine cunoscuta Adriana Popescu, alături de Robi Karpinszki, absolvent al școlii de coafuri Pop Academy din Cluj Napoca. Decorațiuni sunt realizate de Anca Marian, iar sonorizarea va fi realizată de echipa lui Zsolt Bottyan de la SamTechSound-Sound, Light & Stage.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts