More  Flori şi muzică bună pentru sătmărence

  directia

  Ca in fiecare an, Primăria Municipiului Satu Mare le-a pregatit doamnelor si domnisoarele o surpriza muzicală cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Reprezentaţiile muzicale susţinute de tenorul Nagy Norbert și Directia 5 au fost pe placul sărbătoritelor care au umplut sala până la refuz.

  A fost o seară specială oferită doamnelor şi domnişoarelor de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.

  Iar pe lângă superconcertul oferit de artişti, doamnele şi domnişoarele au primit în dar şi câte o floare din partea primarului.

  În deschiderea celor de la Direcţia 5 a concertat tenorul sătmărean Nagy Norbert care a cântat pe scene din Milano, Monte Carlo şi în opere montate în Ungaria şi România. Tânărul a studiat în Italia acolo unde a avut ocazia să se împrietenească cu celebrul tenor Andrea Bocelli, care l-a invitat la numeroase concerte susţinute prin Italia, dar şi la petrecerile private de la el acasă.

  Direcţia 5 cântă din 1991, adică de exact 25 de ani. În tot acest timp, formaţia şi-a făcut mii de fani în toate colţurile ţării, însă nici sătmărenii nu pot spune că nu le ascultă piesele, în special doamnele care au dovedit și în această seară că ştiu din memorie versurile pieselor “ Eşti stilul meu”, “O fată ca ea”, “Crede în tine” sau “Te iubesc”.

  directia2

  Anul trecut, au fost invitați la Satu Mare de 8 martie cei din trupa Proconsul. Ideea s-a dovedit inspirată şi anul trecut doamnele afirmând că a fost cel mai frumos cadou.

  Sorin Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE