More

  Gabriel Oprea a demisionat de la şefia UNPR

  gabriel-oprea

  Gabriel Oprea demisionat joi din funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, se arată într-un comunicat de presă al Uniunii.

  Liderii UNPR se vor reuni, luni dimineaţă, pentru a lua act oficial de demisia lui Gabriel Oprea din funcţia de preşedinte al partidului şi pentru a stabili calendarul alegerii noului preşedinte.

  Luni dimineaţă, la sediul central al UNPR va avea loc o şedinţă în care Gabriel Oprea îşi va depune oficial demisia din funcţia de preşedinte, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul senatorilor UNPR, Haralambie Vochițoiu.
  Totodată, va fi o şedinţă organizatorică, în care liderii UNPR vor desemna calendarul pentru alegerea unui nou preşedinte al formaţiunii şi, cel mai probabil, va fi convocat Congresul UNPR.

  Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că nu ştia de demisia lui Gabriel Oprea de la şefia UNPR, precizând că va avea discuţii cu Neculai Onţanu pentru a vedea cum va fi gestionată colaborarea în plan parlamentar şi local.
  Liviu Dragnea a declarat, la sediul PSD, că, personal, regretă situaţia în care se află fostul său coleg de guvern Gabriel Oprea şi speră să treacă cu bine peste această perioadă.
  El a mai spus că relaţia cu UNPR nu intră într-o nouă etapă şi că protocolul semnat cu UNPR rămâne, teoretic, în vigoare. Dragnea a precizat că îl va căuta pe Neculai Onţanu, care va deţine interimatul la conducerea UNPR, şi vor avea o discuţie despre modul în care vor gestiona colaborarea în plan parlametnar şi local.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE