More


  Hugh Grant, scandal după ce câinele vecinului şi-a făcut nevoile în faţa casei sale de 3 milioane de dolari

  - Advertisement -

  fotoarhiva

  Hugh Grant a avut o dispută aprinsă cu un vecin, în faţa casei sale estimată la 3 milioane de dolari, deoarece câinele acestuia ar fi urinat pe proprietatea sa, iar actorul ar fi ţipat înverşunat la vecinul său, reproşându-i că ar trebui “să-şi înveţe câinele să urineze în şanţ”.

  Vecinul său Justin O’Brien a dezvăluit pentru The Sun că Hugh Grant i-a imputat că “s-a săturat de câinele său de talie mică Buddy, de rasă germană, pentru că se uşurează pe toată întinderea străzii din faţa casei sale”. O’Brien, pe de altă parte, a declarat că a dus câinele să-şi facă nevoile pe paviment şi nu ar fi violat proprietatea somptuoasă din Chelsea, conform contactmusic.com.

  “Nici nu mi-am dat seama că e Hugh Grant în primă fază. Purta un hanorac.”, a mai spus Justin O’Brien.”Când l-am întrebat unde ar trebui să-mi duc câinele când trebuie să se uşureze, mi-a răspuns că trebuie să-l fac să ţintească în rigolă. Eram fan al lui Hugh Grant, dar acum nu mai sunt.”, a mai afirmat Justin O’Brien pentru The Sun.

  Actorul britanic a reacţionat dând o replică din perspectivă proprie acestui incidient tot în The Sun, recunoscând că a fost “puţin brutal şi nepoliticos” la 9 dimineaţa pe 11 martie, în ziua disputei şi că îşi va cere scuze când se va intersecta cu vecinul său.

  Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum “Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral” (1994), “Notting Hill” (1999), “Pur şi simplu dragoste/ Love Actually” (2003), “Vise americane/ American Dreamz” (2006) şi cele două filme din seria “Bridget Jones”. El a fost recompensat, de-a lungul carierei, cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006). Recent, Hugh Grant a fost premiat, pentru întreaga activitate, de Institutul britanic de Film (BFI) şi a devenit membru al prestigioasei organizaţii, in cadrul unei ceremonii desfăşurate la Londra, declarându-se “onorat” de distincţia oferită. Totdată, Grant va juca alături de Meryl Streep în filmul “Florence Foster Jenkins”, care va avea premiera în mai.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img