În România se va schia ca în Dubai. Prima pârtie de schi într-un mall din ţară care se deschide luna aceastaski

Cel mai nou mall din Timişoara va găzdui prima pârtie de schi dintr-un mall românesc, modă apărută în Dubai. Dezvoltatorul nu a oferit încă mai multe detalii despre această pistă, pregătind o surpriză.

Oferta de petrecere a timpului liber în noul mall timişorean este completată de o sală de fitness, cu piscină semi-olimpică, o sală de jocuri pentru bowling, biliard şi casino, plus un cinematograf cu 13 săli, care va fi deservit de a doua sala iMAX din ţară.

Astfel, Cinema City îşi va aşteapta clienţii cu 13 săli în care vor putea viziona cele mai noi blockbustere din lume şi în care le vor fi stimulate cele 4 simţuri, graţie noii experienţe 4DX. Efectele speciale sincronizate cu acţiunea de pe ecran constau în ceaţă, vânt, apă, ploaie, fulgere şi mirosuri. Sala iMAX aduce o tehnologie unică în Romania şi o calitate a imaginii cu 40% mai bună în comparaţie cu un film în format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice. Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri şi o suprafaţă de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei, scrie opiniatimisoarei.ro.

Aşa arată pista de ski din Dubai:

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts