More


  Ion Ţiriac nu s-a mai putut abţine: “Am încercat totul, am eşuat!” Pierdere uriaşă pentru România. Anunţul făcut de afacerist

  - Advertisement -

  ion-tiriac-psp-hepta-2187247

   

  Meciurile de la turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy, programat în 18-24 aprilie la Bucureşti, nu vor putea fi găzduite de terenul central al complexului “Progresu” (Arenele BNR), urmând ca partidele să fie jucate pe terenurile doi şi trei. Informaţia a fost dezvăluită de Ilie Năstase la ProSport LIVE, iar motivul a fost făcut public tot fostul lider ATP: arena de 5000 de locuri nu are avizul ISU, exact ca în cazul Naţional Arena.

  Situaţia jenantă l-a făcut pe Ilie Năstase să anunţe astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu se dispus să-şi mai “pună numele în joc” pentru o astfel de competiţie şi că acesta va fi ultimul an în care Bucureştiul va găzdui tureul. “Turneul se vinde”, spune Ţiriac, deranjat de problemele repetate pe care le-a întâmpinat.

  “Am făcut tot ce se putea pentru ca acest turneu să continue. În trecut am cumpărat licenţa tot de la un român, am plătit toate datoriile existente şi cred că am ajuns să avem un turneu decent la Bucureşti. Turneul se vinde… E ultimul an când vedeţi acest turneu la Bucureşti pentru că eu nu-mi mai pot permite să-mi bat joc de numele meu, poziţia mea şi de trecutul nostru […] Eu am vândut Dubaiul, care a fost al meu, dar timp de 12 ani în leasing. Aşa este şi acest turneu de vânzare. […] BNR-ul nu are niciun fel de vină, ei nu trebuie să facă infrastructuri de sport. S-a nimerit ca ei să fie acolo.

  Revenind, mulţumesc încă o dată BRD! Ăsta e turneul, un turneu bun. Din păcate nu vor fi mulţi spectatori, că asta e situaţia. Sper să nu vom lua o palmă de la ATP, pentru că ei au auzit că se va juca un meci cu Nadal… Cu Nadal! Într-o sală, în luna iulie. Să se joace în sală… Eu dacă eram o făceam într-o “potcoavă”, pe un stadion de fotbal, unde veneau măcar 15.000 de oameni”, a spus Ţiriac într-o conferinţă de presă.

  • Ilie Năstase: “Păcat că acest turneu nu se poate juca pe terenul care ne poartă numele, mare păcat!”

  “Am încercat totul 27 de ani! I failed!”
  Ion Ţiriac a vorbit şi despre patinoarul care se va ridica la Otopeni, pe care spune că “îl va lăsa bucureştenilor”, lăsând să se înţeleagă că nu vrea să se mai implice în proiecte similare.

  “(n.r. Patinoarul) Îl voi face, chiar dacă în prima fază m-am făcut şi acolo de râts pentru că nu s-a găsit terenul necesar pentru ridicarea lui. Va fi făcut acum la Otopeni şi am fost anunţat că pe 1 august copiii vor putea intra pe el. Să fie primit! Îl las bucureştenilor şi cu asta eu termin. Renunt.

  Am încercat 27 de ani să activez tineretul, copiii, dar din păcate suntem în aceeaşi  situaţie ca în 2000. Am încercat totul… I failed (n.r. ridicând mâna)”, a mai spus omul de afaceri.

  BRD Năstase-Ţiriac Open se va desfăşura în perioada 16-24 aprilie, la Arenele BNR

  gandul.info  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img