More


  Naomi Campbell a ajuns în scaun cu rotile. Ce a păţit supermodelul

  - Advertisement -

  Modelul se luptă cu problemele de sănătate. Naomi stă de şase luni într-un scaun cu rotile, iar veştile nu sunt tocmai îmbucurătoare.

  naomi-campbell

  Naomi Campbell are problemele cu picioarele care i-au adus milioane de dolari. Naomi a fost văzută pe aeroportul din New York într-un scaun cu rotile, la fel ca şi în urmă cu câteva luni. Bruneta a pierdut în tot acest timp numeroase contracte, dar a reuşit să se îmbogăţească cu câteva kilograme, după ce orele de fitness au devenit doar o amintire pentru ea.

  Managerul ei afirma în urmă cu şase luni că diva s-a accidentat la picior, dar că nu va trece printr-o intervenţie chirurgicală, dar situaţia pare să fie cu totul alta. Naomi se luptă cu această problemă de sănătate încă de anul trecut şi pare copleşită de situaţia prin care trece.

  În tinereţe, diva s-a luptat cu viciile, a fost dependentă de droguri şi acool, dar a reuşit să le învingă. De-a lungul timpului, Naomi a făcut senzaţie în numeroase prezentări. Modelul a defilat pentru Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img