More  O casă a fost demolată din cauza unei erori a Google Maps

  - Advertisement -

  navigation-1048294-1920

  O echipă a companiei de demolare Billy L. Nabors Demolition a fost angajată să demoleze o locuinţă a cărei adresă a fost introdusă în Google Maps, dar când lucrătorii au ajuns la destinaţie, au demolat altă casă, din cauza unei erori a aplicaţiei, scrie Go4it.

  În general, serviciul de navigaţie Google Maps este precis, dar uneori mai sunt erori care te duc la o adresă greşită. Acest lucru i s-a întâmplat şi echipei de demolări din SUA.

  În oraşul Rowlett din Texas o tornadă a avariat mai multe case. O companie, numită Billy L. Nabors Demolition, a fost angajată să demoleze una dintre locuinţe, care nu mai putea fi reparată. Angajaţii au introdus adresa primită în Google Maps şi au plecat la treabă, relatează Go4it.

  Din nefericire, serviciul i-a dus la o casă din apropierea celei pe care o căutau, de pe o stradă vecină. Echipa nu a sesizat eroarea deoarece şi casa la care au ajuns era avariată de tornadă, aşa că a demolat-o. În plus, lucrătorii nu au verificat numărul străzii pe care au ajuns.

  Reprezentanţii Billy L. Nabors Demolition au dat vina pe Google Maps pentru eroare şi nu şi-au cerut încă scuze de la proprietarul casei demolate.

  “Nu e cine ştie ce”, a declarat şeful companiei, George Gomez.

  El este contrazis de proprietarii casei, care au făcut plângere la poliţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts