More  Răniţii din Colectiv aflaţi în Belgia, externaţi pentru a face loc victimelor atentatelor din Bruxelles

  - Advertisement -

  cut

  Patru din tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Militar ‘Regina Astrid” din Bruxelles, sunt externaţi marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele din capitala belgiană, aceştia urmând să fie aduşi în România, au declarat surse oficiale pentru MEDIAFAX.

  Potrivit surselor citate, Raluca Chiţiga, Ciocăneli Silviu Mihail, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică, sunt externaţi marţi din Spitalul Militar ‘Regina Astrid” din Bruxelles.

  O rudă a unuia dintre cei internaţi, a declarat pentru MEDIAFAX, că mai multe ambulanţe staţionează în faţa spitalului, pregătite să ia pacienţii si să-i transporte la un hotel.

  Tinerii vor fi aduşi în România în zilele care urmează. Cei patru tineri făceau recuperare în spitalul belgian, fiind aduşi aici de la alte spitale din Europa.

  “Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa” a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne pentru MEDIAFAX.

  În Spitalul Militar ‘Regina Astrid” rămân internaţi Bogdan Moleşag şi Pavlos Popovici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts