More  Real Shit, afacerea inedită a unui italian!

  - Advertisement -

  home-background

  Bălegarul ambalat este cel mai vechi produs de feritilizare, dar totodată şi cel mai nou. Real Shit, un produs dezvoltat de un antreprenor italian, a reuşit deja să cucerescă piaţa UE.

  Moda reîntoarcerii la natură la inspirat pe Frederico Lodolini să găsească această inedită idee de afaceri, bălegarul ambalat.

  Bălegarul de vacă şi gunoiul de la găninile unei ferme din Italia au devenit astfel ingredientele celor două sortimente ale Real Shit. După colectare bălegarul şi gunoiul de la găini este transformat în compost, iar acesta este ambalat în cutii de tablă de 750 de grame. Produsul este vândut, ca un îngrăşământ bio, cu 8,9 euro în supermarketuri şi ceva mai ieftin în online. În magazinele virtuale şi pe site-ul producătorului Real Shit costă doar 6 euro.

  ”Nu este un simplu bălegar. Vei cumpăra 750 de grame de cel mai bun fertilizant, provenit direct din fermă şi compostat timp de nouă luni, ca un whisky bun. Produsul conţine suficient azot, fosfor şi potasiu pentru a reînvia orice plantă urbană. Încearcă-l şi îmi vei mulţumi mai apoi – sau mai bine mulţumeşte-le vacilor şi găinilor care au tot meritul pentru acest produs”. Aşa este descris ineditul produs pe site-ul producătorului www.real-shit.com.

  Ideea produsului Real Shit are în spate o companie puternică de marketing care are forţa de a transforma banalul bălegar într-un produs de succes dedicat celor care îşi cultivă singuri legumele, în special celor care fac grădinărit urban.

  În prezent, îngrăşământul natural pe bază de bălegar este disponibil în magazine din Italia şi Marea Britanie şi online pentru tot vestul Europei.

  sursa>gandul.info  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts