More


  Rochia pentru o seară

  - Advertisement -

  rochii1

  O veste buna pentru domnnele și domnișoarele din Satu Mare.De acum inainte vă veți putea inchiria rochia pentru o petrecere.Toate doamnele iși doresc să fie speciale atunci cand participă la un eveniment important însă de multe ori bugetul nu le permite să cumpare o rochie foarte scumpa….astfel că salonul de inchirieri rochii de ocazie vine cu modele deosebite pentru toate gusturile.

  Cand vezi atatea doamne, una mai eleganta decât cealalta, nu poți să nu te intrebi, câte rochii de seara or avea in dressing? Achiziționarea unei noi ținute poate reprezenta o adevarata problemă atunci cand resursele financiare sunt limitate. Acum sătmarencele nu trebuie să se mai ingrijoreze din acest punct de vedere deoarece iși pot inchiria rochia mult visata. Este un mod de a arata fabulos pe un buget redus, pentru orice tip de ocazie: nunti, botezuri, aniversari, banchete, petreceri de Craciun si Revelion sau de ce nu o iesire in oraș mai deosebită. Costurile unei inchirieiri sunt accesibile tuturor și pornesc de la numai 40 de lei . Deasemnea domnisoarele si doamnele din Satu Mare sunt invitate atât pentru a inchiria rochia mult visata cât și pentru a-și aduce propriile rochii pe care poate nu mai doresc să le poarte,de care s-au plictisit pur și simplu sau poate nu le mai vin. Plus de asta clientele care aduc rochiile spre inchiriere primesc o parte din bani, in momentul in care rochia adusa de ele se inchiriază.

  Să nu uitam că și vedetele de la Hollyood își închiriază ținutele iar rochia Cenușăresei a fost a ei doar pentru câteva ore…și…și-a întâlnit prințul. Dacă in perioada care urmeaza aveti banchete,nunti,majorate sau orice alt tip de eveniment…ținuta nu mai este o problemă. Acum iți poti inchiria rochia de ocazie și să fii cea mai elegantă din oraș.

  Iar detalii puteți afla pe pagina de facebook : Rochii de închiriat Elegant Satu Mare și la telefon: 0747 601042.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img