More


  Spectacol grotesc oferit în public de doi fotbalişti din Anglia şi iubitele lor! FOTO | Ce au putut face în tribuna VIP

  - Advertisement -

  colaj

  Doi fotbalişti mediocri din Anglia au ajuns pe prima pagină a tabloidelor după ce s-au dat în spectacol la Cheltenham Festival, o cursă de cai tradiţională în Marea Britanie.

   

  Mijlocaşul Samir Carruthers, de la gruparea MK Dons, care evoluează în Championship, a fost fotografiat în timp ce se uşura într-un pahar, după care a aruncat conţinutul de la tribuna VIP într-o zonă pietonală.  Alături de acesta se mai afla un fotbalist din liga secundă a Angliei, Luke Ayling, de la Bristol City. Aflaţi într-o evidentă stare de ebrietate, cei doi şi prietenii lor s-au dat în spectacol, fiind surprinşi de fotografii prezenţi la hipodrom în ipostaze puţin spus jenante.

  Fotbaliştii au fost însoţiţi de Jessica Hayes (foto – în alb), devenită cunoscută în Anglia după apariţia în reality-show-ul Love Island (trad. Insula Iubirii) şi fotomodelul Katie Salmon (foto – în negru) şi nici cele două “dive” nu s-au lăsat mai prejos. Observând că sunt urmărite de obiectivele aparatelor foto, cele două le-au arătat fotografilor mai mult decât s-ar fi aşteştat.

   

   

  Katie Salmon e obişnuită să pozeze provocator, după ce s-a făcut remarcată prin pictoriale apărute în paginile tabloidelor din Marea Britanie

  Clipboard02  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img