More


  Toate victimele atacurilor de la Bruxelles, identificate

  - Advertisement -
  2811766 03/22/2016 People gather on Place de la Bourse in central Brussels to honor the memory of the March 22 terrorist attack victims. Irina Kalashnikova/Sputnik
  2811766 03/22/2016 People gather on Place de la Bourse in central Brussels to honor the memory of the March 22 terrorist attack victims. Irina Kalashnikova/Sputnik

  Cele douăzeci şi opt de persoane care au murit în atacurile de la Bruxelles (dintr-un bilanţ anterior de 31 de morţi, printre care se află şi cei trei atacatori-kamikaze) au fost oficial identificate, au informat autorităţile belgiene, citate de Le Figaro.

  Echipele au identificat 15 trupuri neînsufleţite găsite pe aeroporrul Zaventem şi 13 la staţia de metrou Maelbeek.

  “Am recuperat 31 de trupuri de la locul crimei”, a informat centrul de criză din Belgia. “Trei familii aşteaptă încă o identificare oficială a apropiaţilor lor”, a mai anunţat acesta.

  Duminică, autorităţile belgiene au explicat că în bilanţul anterior de 31 de morţi sunt incluşi şi cei trei atacatori-kamikaze.

  În total, şaisprezeze dintre victimele identificate sunt de naţionalitate belgiană iar celelalte douăsprezece, de opt naţionalităţi diferite (germană, americană, britanică, chineză, franceză, italiană, olandeză şi suedeză).

  Ministerul Afacerilor Externe din Franţa a anunţat vineri că un francez şi-a pierdut viaţa în atacul de la aeroport.

  Două persoane, frate şi soră, de naţionalitate olandeză care locuiau în New York, Alexander şi Sascha Pinczowski, se numără de asemenea printre victimele atenatatelor de la Bruxelles, potrivit familiei lor.

  Decesul unui cuplu de americani care locuia în Belgia a fost de asemenea confirmat de către apropiaţii acestora şi angajaţii celor doi. Justin şi Stephanie Shults o însoţeau pe mama celei din urmă la aeroport atunci când au explodat bombele.

  Un cetăţean chinez idenitificat după numele de familie Deng a murit de asemenea, potrivit Ambasadei Chinei la Bruxelles.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img