More  Toto Cutugno , ”un italiano vero” la Cluj!

  toto-c

  Celebrul artist italian, Toto Cutugno ajunge în acest weekend la Cluj Napoca! Acesta va susţine un concert duminică seara la Sala Polivalentă. Spectacolul este un cadou de Ziua Femeii pentru doamnele din Ardeal!

  Toto Cutugno este aşteptat în aceste zile la Cluj Napoca. Îndrăgitul interpret le face doamnelor un cadou extraordinar în luna femeii: un super concert pe data de 13 martie în capitala Ardealului. Artistul a anunţat că vine la Cluj pentru a le răsfăţa cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

  „Este pentru prima oară când artistul italian vine în Cluj Napoca.El a spus la concertul anterior din Bucureşti că Bucureştiul este pentru el al doilea cel mai romantic oraş din lume. Să vedem ce părere va avea şi despre Cluj Napoca. El oricum consideră România o a doua casă.” ne-a declarat Adina Paţilea, din echipa de organizare.

  Organizatorii sunt deja pregătiţi pentru întâmpinarea artistului la Cluj Napoca. Toto Cutugno va fi răsfăţat zilele acestea, însă nu va gusta din preparatele tradiţionale româneşti, aşa cum fac mulţi artişti internaţionali care ajung în ţara noastră.

  „Este posibil să vină cu o zi două mai devreme iar cel mai probabil va prefera să mănânce într-un restaurant italienesc , chiar dacă îi mai place să testeze, rămâne fidel preparatelor italieneşti. Vrea foarte multe fructe , sucuri şi şampanie . Acestea sunt de obicei lucrurile pe care şi le doreşte. ” mai spune Adina Paţilea.

  Doamnele care doresc să-l vadă pe renumitul artist în carne şi oase vor avea ocazia duminică de la ora 19.00, atunci când va începe concertul. În plus, cântăreţul italian are mai multe surprize pentru românce.

  „Toto Cutugno este foarte deschis, cu siguranţă o să dea şi autografe şi sigur va fi un spectacol cu adevărat deosebit în care va interacţiona foarte mult cu publicul. „ a mai spus organizatorul.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE