Un preot din Georgia a sfinţit iPhone-ul, pe care localnicii îl consideră ”telefonul diavolului”ip

Un retailer din Georgia a găsit o modalitate interesantă prin care a crescut vânzările de iPhone-uri: a chemat un preot care a sfinţit tot stocul de smartphone-uri Apple.

Potrivit lui Georgiy Machavariani, manager la magazinul iPhone+, mulţi oameni din Georgia cred că iPhone este un „dispozitiv al Diavolului”. Acesta lucru are probabil legătură cu logo-ul companiei americane, care duce cu gândul la fructul interzis – mărul din care a muşcat Adam.

„Avem o mulţime de clienţi care refuză să cumpere iPhone deoarece cred că acesta este un aşa numit dispozitiv al Diavolului”, a declarat el. „Pentru a elimina această grijă, am decis să sfinţim smartphone-urile”.

Potrivit lui Machavariani, strategia a dat roade, deoarece numărul de clienţi de iPhone a crescut substanţial. Acum, retailerul plănuieşte să sfinţească şi stocurile viitoare.

Totuşi, nu toată lumea este mulţumită. Preotul care a sfinţit magazinul şi telefoanele este nemulţumit de faptul că înregistrarea a ajuns pe internet şi s-a viralizat. El a declarat că dacă ştia că imaginile vor ajunge în mediul online nu permitea filmarea sfinţirii magazinului.

VIDEO AICI!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts