More

    Un sătmărean , primul român campion în World Poker Tour

    vlad-darie-poker-2

    Masa finala a ”Main Eventului World Poker Tour Vienna” s-a incheiat, iar jucatorul care si-a tinut toata ziua fanii romani in picioare, Vlad Darie, a castigat primul titlu WPT romanesc!

    Pentru sătmăreanul Vlad meciul a fost, dupa cum au admis si comentatorii partidei, un rollercoaster. El a jucat ofensiv si volatil, stackul lui a oscilat de multe ori pana la situatia “all-in or fold”, insa de fiecare data isi revenea pana la nivelul de challenger pentru titlu.

    Main Eventul World Poker Tour Viena – rezultatele mesei finale.

    Clasare Jucator Premiu (€)

    1Vlad Darie 170.800

    2 Zoltan Gal 109.340

    3 Matthew Davenport 70.800

    4 Dietrich Fast 52.450

    5 Dominik Bosnjak 39.360

    6 Georgios Zisimopoulos 31.500

    Premiul este cel mai mare scor al lui Vlad Darie pana acum.

    Comentatorii partidei au remarcat că Vlad Darie a jucat “ofensiv şi volatil”. Stackul lui a oscilat de parcrusul partidelor, dar a reușit de fiecare dată să-și revină şi să câștige astfel titlul.

    El a avut de înfruntat cunoscuți jucători de poker din Germania, Marea Britanie, Austria și Grecia, acest premiu fiind cel mai mare scor de până acum.

    vlad-darie-poker

    “Este incredibil, mă simt foarte bine, a fost o zi lungă”, a mărturisit Vlad Darie la finalul partidei.

    Acest final de meci este un moment memorabil nu doar pentru Vlad si pentru apropiatii lui, ci pentru toata comunitatea romaneasca de poker. Primul titlu WPT romanesc este o motivatie foarte importanta pentru noua generatie de jucatori romani care acum abia isi incearca abilitatile la mize mici, dar si pentru competitorii romani ai lui Vlad, jucatorii de mare valoare care vor apasa pe acceleratie in cautarea unui rezultat cel putin similar.

    Felicitari Vlad Darie pentru titlu, pentru emulatia care va urma, dar mai ales pentru jocul tau de campion WPT scrie site ul de specialitate ro.pokernews.com.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE