More  Van Damme: „Multă dragoste României!”

  jean-claude-van-damme

  Celebrul actor Jean Claude Van Damme a declarat, în timpul filmărilor de la Bâlea Lac, ieri, că iubeşte România, arătând multă recunoştinţă fanilor români, pe care îi apreciază foarte mult.

  “Multă dragoste, României! Mulţumită vouă, fanilor, am ajuns cine sunt azi. Vedetele de cinema nu sunt nimic, fără public. A face un film presupune o echipă foarte mare şi noi suntem foarte norocoşi să fim împinşi în faţă, ca să arătăm bine. Practic, când mă adresez vouă, vorbesc şi în numele echipei mele. Mulţumesc, România! Vă iubesc!”, a spus jurnaliştilor Jean Claude Van Damme.

  Acesta s-a declarat încântat de peisajul de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraşului, unde, deşi joi erau minus 3 grade, actorul a filmat îmbrăcat doar într-o vestă, cu braţele goale. Van Damme filmează din nou, după doi ani, o reclamă la o bere, la Bâlea Lac.

  Filmările pentru această reclamă au început de miercuri, când Jean Claude Van Damme a ajuns la Bâlea Lac, cu un elicopter, şi se vor termina vineri, când actorul va coborî din munţi.

  Bâlea Lac este un loc “uimitor” pentru actorul belgian, care a apreciat foarte mult şi puritatea apei oferite. Van Damme şi-a făcut timp şi a intrat şi în biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, un obiectiv unic din ţară, în care s-a simţit foarte bine.

  “Este un loc uimitor. (…) Îmi place toată lumea (…), am călătorit peste tot în lume. Este un loc uimitor. Este fantastic că aici există o biserică construită din gheaţă, unde, înăuntru, este foarte liniştitor”, a explicat actorul.

  Acesta are colegi de platou de filmare, la Bâlea Lac, cinci câini Husky, pe care i-a hrănit şi de faţă cu presa. Vizibil deranjat că cei cinci câini lătrau pentru că le era foame, Jean Claude Van Damme şi-a întrerupt de câteva ori declaraţiile oferite joi, presei, pentru a-i hrăni pe cei cinci cu carne de pui.

  Cel mai cunoscut belgian din lume, actorul Jean Claude Van Damme, spune că îi plac românii, pentru că sunt iubitori. El a mărturisit că, în România, se află unul din cele mai puternice fan-cluburi ale sale, din lume, cu foarte mulţi admiratori.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE