More


  4 lucruri pe care să nu le faci când te îndrăgosteşti

  =

  photo-1449495169669-7b118f960251

  Momentul în care începi să te îndrăgosteşti este minunat, lumea pare mai frumoasă, însă aceasta este şi o perioadă care implică tot felul de compromisuri. Fără a-ţi da seama, poţi ajunge să pierzi din vedere nevoile şi obiectivele proprii.

  O nouă relaţie amoroasă provoacă, în medie, pierderea a doi dintre prietenii apropiaţi, atât în cazul femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor, arată un studiu britanic.

  Coordonat de profesorul Robin Dunbar, de la Universitatea Oxford (Marea Britanie), studiul a arătat faptul că mai întâi un bun prieten este “sacrificat” pentru a face loc noului partener de viaţă, iar apoi un al doilea prieten este “pierdut”, din cauza unei perioade prea lungi de timp în care acesta va fi neglijat.

  Aceste patru sfaturi ar trebui să te ajute să nu pierzi din vedere ceea ce este important pentru tine, fără a face această experienţă mai puţin frumoasă:

  Nu uita de prieteni

  Oricât de mult ţi-ar plăcea să îţi petreci fiecare secundă alături de persoana dragă, este important să nu uiţi nici de prietenii care ţi-au fost alături în cele mai bune, dar şi în cele mai rele momente, şi să nu îi faci să se simtă neglijaţi.

  Nu îţi cheltui toţi banii

  Cu toate că ai putea fi tentat să îţi cumperi cât mai multe haine noi în care să arăţi cât mai bine, însă golirea portofelului nu este neapărat ideea cea mai bună. Moderaţia este mereu cea mai bună soluţie.

  Nu îţi neglija locul de muncă

  Mahmurelile sau întârzierile la locul de muncă nu sunt privite cu ochi buni şi pot avea un impact negativ asupra carierei tale. Sentimentul de fluturi în stomac se diminuează în timp, însă salariul trebuie să rămână o constantă în viaţa ta. Mai puţin dacă eşti miliardar.

  Nu petrece prea mult timp pe reţelele sociale

  Verificarea constantă a conturilor de pe reţelele sociale pentru a vedea ce mai face celălalt nu este o idee deloc bună. Acest lucru înseamnă doar timp pierdut, care nu îţi aduce niciun beneficiu, scrie Vogue.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img