More


  A călcat din nou strâmb! Cum a fost surprins un fost mare jucător al lui Arsenal!

  =

  sansom5

   

  Fost fundaş legendar al lui Arsenal şi al naţionalei Angliei, Kenny Sansom trece din nou prin momente dramatice, după ce a fost surprins căzut pe stradă, într-o stare avansată de ebrietate. Problemele cu alcoolul l-au dus la sapă de lemn pe omul care timp de aproape un deceniu, în anii ’80, a fost titular la Arsenal şi în naţionala Angliei, pe postul de fundaş stânga.

   

  Omul care în momentul de vârf al carierei locuia într-o vilă de peste 1 milion de lire sterline a pierdut tot, iar acum a fost surprins din nou într-o stare deplorabilă, la doar o zi după ce anunţase pe contul de Twitter că zilele negre sunt demult apuse.  Imaginile apărute în cotidianul britanic The Sun i-au şocat pe microbiştii din Anglia şi nu numai.

  Sansom (57 de ani) a revenit cu un mesaj după apariţia imaginilor, în care promite că va depăşi noua criză pe care o traversează: “Îmi cer scuze în faţa tuturor care mi-au oferit susţinere şi care acum au văzut acele imagini în ziar. Nu am vrut să vă dezamăgesc. Îmi voi reveni”

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img