More


  A dat fotoliul de primar pe podiumul de modă

  =

  Daiana Feher

  Daiana Feher surprinde din nou! După ce în urmă cu ceva timp şi-a anunţat intenţia de a candida la Primăria Satu Mare, frumoasa blondă a trecut de la ţinutele mai sobre şi a prezentat două ţinute extrem de sexy în cadrul unei prezentări de modă din Satu Mare. Tânăra a defilat pe scenă, ca un model profesionist.

  Cea mai sexy blondă din Satu Mare a întors toate privirile acceptând să intre pe scenă în postura de model şi a făcut furori cu ţinutele pe care le-a prezentat.

  Deşi este obişnuită cu apariţiile în public şi camerele, fostul fotomodel recunoaşte că a avut puţine emoţii când a defilat în faţa sătmărenilor.

  „Întotdeauna se confundă meseria de fotomodel cu cea de model. Eu am fost fotomodel. Am prezentat moda doar în calitate de guest-star nu ca şi manechin, însă plăcerea este cu atât mai mare. Am fost obișnuită să pozez, nu să defilez, dar am făcut faţă cu brio. Am emoții de fiecare dată când fac ceva nou, sau care nu este de competenţa mea, însă mă adaptez foarte repede, mai ales că de data aceasta am purtat două ținute fabuloase care chiar m-au reprezentat. Totul a fost minunat. Nici nu putea fi altfel alături de sătmărencele mele.” a declarat Daiana Feher pentru paginadelifestyle.ro

  Daiana Feher2  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img