More  Campania „2% – ne ajută să schimbăm destine !”

  - Advertisement -

  stea

  Asociația Stea împreună cu partenerii săi continuă campania de promovare a mecanismului „2%”, cu o serie de acțiuni publice menite să sensibilizeze contribuabilii să facă un gest de cetățenie activă folosind oportunitatea de a decide ca o parte a impozitului lor să fie folosită pentru combaterea problemelor sociale și dezvoltarea comunității sătmărene. Scopul principal al acestor evenimente este acela de a conștientiza opinia publică despre potențialul acestei prevederi fiscale de a permite oamenilor să facă un bine acolo unde există o mare nevoie de ajutor.

  În cadrul Târgului de Paște, în perioada 21 – 30 aprilie, în zona pietonalei Corneliu Coposu din Satu Mare, Asociația Stea organizează o expoziție publică cu produse artizanale realizate de către copiii și tinerii care beneficiază de servicii de dezvoltare a abilităților interpersonale și de muncă în echipă în cadrul atelierelor „MeșteșugArt . Această acțiune se desfășoară ca parte a campaniei „2% – ne ajută să schimbăm destine”. Totodată, un grup de voluntari activi din cadrul asociației, va invita trecătorii să viziteze standul, oferindu-le în mod gratuit produse artizanale și invitându-i să completeze formularul de direcționare a 2% pentru a susține accesul la educație al copiilor din familii aflate în dificultate.

  În cadrul aceleiasi campanii 2%, Asociația Stea va organiza în data de 22 aprilie de la ora 14:00, tot în zona pietonalei Corneliu Coposu un flash-mob la care vor participa o echipa de 26 de voluntari francezi. Pe această cale invităm toți sătmărenii să se alăture acțiunilor și cauzei noastre.

  Aceste activități sunt realizate în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociația Stea în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

  Despre Asociaţia Stea
  Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

  Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la telefon 0361-884330, persoana de contact: Cristina-Maria Bala, manager proiect, e-mail: asociatiastea@gmail.com sau vă rugăm să vizitaţi: www.asociatiasteasm.ro .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts