More  Două bunicuţe de 100 de ani au fost întrebate ce e selfie-ul. Cum au reacţionat

  - Advertisement -

  ff

  Două bătrânele în vârstă de 100 de ani din Statele Unite, prietene de mai bine de 94 de ani, au fost de acord să răspundă la câteva întrebări despre cultura populară a anului 2016. Cu alte cuvinte, bunicuţele au fost întrebate ce sunt selfie-ul şi twerking-ul, ce părere au despre Justin Bieber sau despre numele de North West. Reacţiile lor la „ciudăţeniile” lumii moderne sunt savuroase, iar reacţiile – pe măsură.

  De peste 94 de ani, Irene şi Alice, în vârstă de 100 de ani, sunt cele mai bune prietene. Sigur că de-a lungul timpului au trecut printr-o grămadă de experienţe împreună şi au văzut lumea schimbându-se foarte rapid. Iar lucrurile cu siguranţă că sunt mult diferite faţă de vremurile în care ele erau tinere.

  Cele două femei au fost de acord să răspundă câtorva întrebări adresate de reporterii unei emisiuni de televiziune din America, moment în care s-au întâlnit cu lucruri de care nu mai prea auziseră, dar care tinerilor din zilele noastre le se par deja banale.

  Bătrânelele au avut, însă, cuvintele la ele şi au reuşit să dea nişte răspunsuri extrem de simpatice.

  Producătorii au strecurat întrebări despre selfie-uri, despre dansul numit twerking, despre sistemul de operare al iPhone şi multe altele, iar bunicuţele s-au amuzat teribil şi au reuşit să îi încânte pe toţi cei care le-au ascultat.

  Irene: “Selfie?”
  Alice: “Eu nu stiu ce vrea sa spuna.”
  Irene: “Cand iti faci singur o poza si o postezi pe Facebook si lasi pe toata lumea sa o vada.”
  Alice: “De ce ti-ai face singur poza?”
  Irene: “Oh, ei o fac…O fac…”
  Alice: “Eu nu fac asta.”
  Irene: “Ah, da… tu nu si nici eu… dar ei isi fac.”
  Alice: “Cine-s ei?”
  Irene: “Alti oameni! Am incercat si eu o data.”
  Alice: “Mi-au fost facute o gramada de poze in viata asta… Nu trebuie sa imi fac singura poza.”

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts