More  Insider în avionul viitorului. Cum arată proiectul de milioane al unei companii britanice

  - Advertisement -

  dd

  Avionul viitorului ar putea fi un adevărat hotel zburător, cu mai multe camere luxoase pentru pasagerii de la clasa I, cu aparatură electronică de ultimă generaţie şi chiar cu o „mini-cameră de oaspeţi”. Cel puţin asta propune compania londoneză Seymourpowell, care a lansat deja pe piaţă şi un video care descrie în detaliu cum va arăta aeronava.

  Compania aeriana Seymourpowell a dezvăluit recent planurile sale pentru călătoria viitorului. Este vorba despre aeronave care, la clasa I, ar urma să ofere pasagerilor confortul unui hotel de lux, în care aceştia să se poată relaxa în apartamente rezidenţiale cu paturi-gigant şi televizoare cu plasmă de ultimă generaţie.

  Proiectul londonezilor ar urma să transforme cabinele de clasa I în camere private, patru pentru o persoană şi două duble, mobilate şi utilate modern, cu toate facilităţile pentru un zbor de cinci stele, inclusiv cu o mini-canapea pentru oaspeţi.

  Ideea ar putea fi implementată pentru aeronavele Airbus A380, iar în prezent se desfăşoară discuţii cu mai multe companii aeriene pentru ca acest model să fie adaptat în cât mai multe regiuni ale globului. Punerea în aplicare a planului nu este departe, pentru că Seymourpowell arată că în circa trei ani primele astfel de avioane ar putea deja să intre în circuitul aerian.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts