More


  Miliardarul fără chip dă lovitura în Satu Mare. Apaserv va cumpăra energie electrică ieftină de la RCS&RDS

  =

  maxresdefault

  11 companii au licitat pe terminalul Bursei de Mărfuri pentru a furniza operatorului de apă al judeţului Satu Mare energie electrică. Apaserv a primit cel mai bun preţ de la RDS&RCS şi a semnat contractul de furnizare cu compania din Oradea.

  Apaserv estimase valoarea contractului la 5,4 milioane de lei, fără TVA, dar RCS&RDS a depus o ofertă de 4,27 milioane de lei, fara TVA. Operatorul de apă face astfel o economie de 1,2 milioane de lei.

  Preţul bun obţinut de Apaserv pune în evidenţă avantajele pe care atât firmele private, cât şi institutţiile publice le-ar avea dacă ar face achiziţiile prin Bursa de Mărfuri. În afara preşurilor mai bune, un alt avantaj ar fi şi timpul mai scurt şi procedurile mai transparente de realizare a tranzacţiilor.

  Cu o valoare estimată la 1.7 miliarde de lei, orădeanul Zoltan Teszari este şi în acest an cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, potrivit Forbes. Orădeanul ocupă locul 5. Proprietar al RCS&RDS, lider pe piaţa serviciilor de televiziune şi de internet din România, dar şi cu afaceri în energie, Zoltan Teszari evită apariţiile în public, fiind supranumit “miliardarul invizibil”.

  Cititi mai multe pe wwwvoceatransilvaniei.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img