More  Paradisul modei la Satu Mare

  - Advertisement -

  paradisul-modei-satu-amre

  Colecţiile a 17 designeri vor fi prezentate la Satu Mare, în cadrul evenimentului Fashion’s Night Out. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00 , în sala de evenimente a restaurantului Esedra.

  Creaţiile vestimentare de primăvară-vară pentru anul 2016 sunt atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. În continuare găsiţi o scurtă prezentare a colecţiilor, iar deliciul adevărat vă dorim să îl descoperiţi singuri.

  1. Inedit
  Brandul Inedit propune atât ţinute casual, chic, cât şi creaţii vestimentare destinate evenimentelor atât femeilor cat si barbatilor. Ţinutele dedicate femeilor sunt alcătuite din dantelă, printuri geometrice şi florale care completează o viziune pozitivă, proaspătă, plină de farmec şi naturaleţe. Linia masculină a colecţiei este alcătuită din ţinute de zi lejere, în tonuri îndrăzneţe sau pastelate, animate de caroiajele inspirate de interpretările actuale ale stilul dandy.

  2. Atelier Cris Fashion (Cristina Muresan)
  Colecţia ’RAINBOW TOUCH’ by Cristina Mureşan este formată din rochii şi şalopete într-o culoare dar care devin speciale prin elementele colorate, care dau farmec întregii colecţii.

  3. Karra Launi (Larisa Cadar)
  Colecţia “Vibes” by Karra Launi propune pentru anul acesta rochii de seară în culori vibrante şi culori pastelate fiind executate cu diferite drapaje din material dând o notă excentrică rochiei, mărgele şi pietre sau diferite dantele care conferă feminitate şi delicateţe.

  4. Adalin
  Adalin a adus costumelor un aspect de noutate îmbinată armonios cu eleganţa clasică. Brandul Adalin se adresează bărbatului care ţine la imaginea personală, propunând creaţii care vor să accentueze nu doar aspectul fizic al purtătorului, ci şi personalitatea acestuia.

  5. Diva by Liana Szilagyi
  În acest sezon Diva by Liana Szilagyi v-a pregătit Colecţia 15 Shades of Diva, inspirată de femeia urbană care excelează prin graţie, stil şi senzualitate. Liana doreşte să pună accent prin această colecţie pe rafinamentul feminin.

  6.  CM – creation de mode – Cosmin Mureșan
  “Fata care a vorbit cu tăcerea ierbii” este ultimul act al “Trilogiei Divelor”, un proiect vestimentar semnat de Cosmin Muresan pentru “CM – creation de mode”. Colecţia este una feminină, aparent simplă, cu accente retro.

  7.  Diana Breban
  Colecţia WORK a fost făcută cu multă dăruire, plăcere şi pasiune. Rochii de gală, voaluri de mătase și dantelă.

  8.  Spencer by Ciprian Craciun
  Designer-ul Ciprian Craciun, semnatarul colectiilor SPENCER, ne propune o colecţie numită „Evoluţia ilicelor” care încearcă să readucă în prim-plan vestele de bărbaţi. Accesoriile sunt oferite de Honett, un brand apărut recent pe piaţa din Satu Mare, care se recomandă a fi aliatul bărbaţilor care îşi doresc un accesoriu vestimentar confecţionat special pentru ei fiecare produs având inscripţionat pe spate sau pe faţă numele purtătorului.

  9.  Nicoleta Obis
  Piesele vestimentare din colecţia street style “White Feeling” /spring-summer 2016, semnată de Nicoleta Obis, sunt menite să confere o stare de spirit pozitivă, confortabilă şi lejeră pe parcursul întregii zile.
  10. Raluca Mureşan& Anca Marian
  Aflate la debut cu colecţia „Avant-garde”, Raluca Muresan şi Anca Marian ne promit o prezentare avangardistă. Raluca, creatoarea ţinutelor vestimenare, a îmbinat tradiţionalul şi modernul, creând o lume inedită, îndrăzneaţă şi atractivă. Colecţia se completează cu accesorii florale create manual, fiind o colecţie de pionierat al Ancai Marian, absolventă a facultăţii de peisagistică din Cluj Napoca.

  11. Alexandra Catargiu
  Alexandra Catargiu vă invită să descoperiţi un univers de senzaţii ce se ascunde printre petalele florilor de mărgele, făcându-vă să trăiţi esenţialul vieţii: dragostea şi pasiunea. O colecţie de bijuterii handmade, „Nemuritoarele de ATC”.

  12.  CM – creation de mode – Sebastian David
  Colecţia “SHAPES” reprezintă o nouă aventură de imagine, Sebastian David reînterpretând pantalonul în garderoba feminină, aceştia fiind completaţi de structuri inspirate din estul îndepărtat, combinate cu decupaje elaborate.

  13. Mihaela Cîrlugea
  Colecţia „Nonchalance” este compusă din ţinute vaporoase din dantelă, triplu voal, tafta, culori vii, mănuşi, pene; totul  degajând un aer proaspăt şi optimist.

  14. Lorand Coza
  A pregătit o colecţie exclusiv masculină, dedicată bărbaţilor emoţionali, sensibili, cu o puternică înclinaţie artistică. Colecţia cuprinde ţinute alcătuite din pantaloni de costum până la gleznă, sacouri la 4 nasturi coloraţi şi diferiţi.

  15. Ramona Năprădean
  “TRUE” este o colecţie plină de forţă şi fineţe alcătuită din rochii feminine, elegante cu linii fluide. Creaţiile sunt semnate cu flori robuste, din fibră naturală (lână împâslita) prelucrate manual de designer, bucată cu bucată.

  16. Lct Collection
  Echipa LCT COLLECTION SRL a creat o colecţie menită să impresioneze prin calitatea şi simplitatea ţesăturilor folosite. Costumele din colecţia OPEN OFFICE sunt uniforma bărbatului pentru care imaginea contează, ţinutele lor fiind un adevărat must have al sezonului, fie că abordaţi stilul sobru sau extravagant.

  17.  Ioana Călin
  Ioana Călin a fost desemnată „Cel mai bun designer de rochii de mireasă” din România, în cadrul Galei „Romanian Fashion Awards”, eveniment ce a avut loc pe 6 decembrie 2015 la Bucureşti. La Fashion’s Night Out va prezenta colecţia „Believe in Fairytales” cu accesoriile create de Diana Mândruţ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts