More  Robbie Williams se întoarce în studio alături de Take That

  - Advertisement -

  robbie-williams

  Robbie Williams s-a întors în studio alături de foştii săi colegi, membrii din trupa Take That, pentru a lucra la un nou material, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea trupei, scrie contactmusic.com.

  Va fi prima oară când Williams şi foştii săi colegi vor lucra la un nou album din 2010 încoace, iar melodiile vor putea fi găsite pe albumul “Greatest Hits”, ce va fi lansat anul viitor, pentru a marca a 25-a aniversare de la înfiinţarea trupei.

  “Robbie adoră să ia parte la proiecte creative şi are multe de oferit. El a influenţat ultimul album cu un sunet electro, care i-a marcat cariera muzicală solo de la acea vreme”, a declarat o sursă pentru The Sun, citată de contactmusic.com.

  “Este un om schimbat de când au început sesiunile de studio, iar acum ia lucrurile mult mai în serios”, a adăugat sursa citată anterior.

  De asemenea, se spune că Robbie se va alătura trupei în cel mai mare turneu susţinut de aceasta, în care vor fi interpretate şi noile cântece, pentru prima oară live.

  În februarie, Gary Barlow, membru Take That, a confirmat că formaţia va susţine un turneu mondial în 2017, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a grupului muzical.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts