More


  România este prima ţară din turneul mondial “The Michael Jackson Tribute”

  =

  michael-jackson

  Spectacolul de pe 7 iulie din Piaţa Constituţiei va fi primul din cadrul turneului “The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute – LIVE in Bucharest” organizat de echipa regelui pop, biletele fiind deja puse în vânzare de marţi.

  Pe 7 iulie, Music Management Event aduce echipa lui Michael Jackson în România, în Piaţa Constitutiei, pe 7 iulie, începând cu ora 19:00. Astfel, Jennifer Batten (cea care a fost chitarista solo al lui Michael timp de zece ani), LaVelle Smith Jr (coregraf şi principal dansator pentru turneele “Dangerous”, “Bad” şi “History”), Michael Prince (inginerul de sunet al înregistrărilor şi supervizorul de sunet pentru concerte şi apariţiile televizate), Sam Sims (basist) şi restul echipei lui Michael Jackson se întâlnesc din nou pe aceeaşi scenă, la şapte ani de la dispariţia regelui pop, pentru un tribut care va îmbina hit-urile promovate în turneele “Bad” şi “Dangerous”.

  Vocea pe care publicul o va auzi va aparţine unui imitator al lui Michael Jackson, despre care organizatorii nu au oferit detalii, deocamdată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img