More


  Slăbeşte 3 kilograme în 7 zile cu cea mai bună dietă de post

  - Advertisement -

  slabeste

  Dacă vrei să fii mai suplă ( suplu) într-un timp scurt, cu dieta de post poți să-ți pregătești trupul pentru începutul sezonului cald și să slăbești în șapte zile până la trei kilograme.

  Ia-ți vitaminele din legume și fructe
  Vegetalele sunt esențiale în timpul dietei. Ele stimulează metabolismul și dau corpului mai multă energie. Dintre legume mizează pe morcovi, castraveți, roșii și varză. În cele șapte zile de dietă de post poți consuma și murături, pentru că sunt bogate în minerale necesare organismului.

  Alege dintre fructe merele, perele, prunele, portocalele și lămâile. Consumă și banane, dar păstrează cumpătarea. Aceste fructe sunt bogate în vitamine, dar au și multe calorii.

  Regulile de bază ale dietei de post

  1. Bea cât mai multe lichide: ceaiuri, sucuri naturale de fructe și legume, apă. Sucurile naturale conțin substanțe care pot fi ușor asimilate de organism, nu îngreunează activitatea aparatului digestiv, detoxifică și stimulează metabolismul. O cantitate suficientă de lichide în corp ajută la arderea grăsimilor.

  2. Lasă deoparte toate obiceiurile nesănătoase: țigările, alcoolul, dulciurile. Acestea stau în calea atât a postului, cât și a dietei. Înlocuiește zahărul cu stevia, îndulcitor natural fără efecte adverse, și în loc de dulciuri consumă fructe variate.

  3. Ascultă dorințele corpului tău. Dacă ești prea obosită, dormi. Dacă simți nevoia de mișcare, ieși la o plimbare. Acordă-ți timp pentru relaxare, căci stresul poate împiedica organismul să lupte cu kilogramele în plus.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img