More  The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan – capete de afiş pentru la toamnă

  - Advertisement -

  Rolling Stones la toamna

  Trupa britanică The Rolling Stones, interpretul britanic Paul McCartney, americanul Bob Dylan sau canadianul Neil Young vor participa la același festival în California în această toamnă. Un eveniment istoric la care se lucrează în prezent, a scris Los Angeles Times.

  Ziarul a precizat, fără a cita surse, că organizatorii festivalului Coachella — care a început vineri în deșertul californian — doresc să reunească șase legende ale muzicii rock pentru un festival ce se va desfășura în același loc în perioada 7 — 9 octombrie, relatează AFP. Goldenvoice, promotorul festivalului Coachella, nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

  La evenimentul din octombrie ar urma să participe și trupa britanică The Who, una dintre cele mai importante trupe de muzică rock a tuturor timpurilor, precum și celebrul Roger Waters, membru fondator al Pink Floyd.

  Toți artiștii sunt septuagenari, cu excepția chitaristului de la Stones, Ronnie Wood, care are doar 68 de ani. Ceea ce nu-i împiedică să atragă întotdeauna mulțimile la fiecare dintre reprezentațiile lor.

  Dacă proiectul se va concretiza, va fi prima dată când Bob Dylan și Paul McCartney vor împărți aceeași scenă, a menționat ziarul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts