More


  Un fost fotomodel candidează la Primăria Oradea

  =

  fotomodel-primarie

  A lăsat şedinţele foto şi acum vrea la Primărie! Elena Sim este candidatul PRU la Primăria Municipiului Oradea. Politiciana este sigură că are şanse de a ocupa fotoliul de primar al oraşului în care trăieşte.

  Elena Sim este una dintre cele mai frumoase doamne din politica românească. Viitoarea primăriţă în vârstă de 39 de ani, a studiat în Oradea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene în limba engleză, a fost şefă de promoţie, iar în prezent este masterand la European Studies, cu bursă de studii.Elena Sim este mama unui băieţel de 11 ani. Înainte de cariera politică a lucrat ca şi fotomodel.

  “Am făcut prezentări la haine, rujuri, bijuterii. Am primit apoi joburi şi la Viena, la Padova. Dar asta a fost la 20 de ani. La 28 de ani l-am avut pe Luis şi priorităţile mele s-au schimbat.

  Vorbeam fluent engleza, dar am vrut să mă perfecţionez şi m-am înscris la Facultate. În timpul sesiunii, trei săptămâni nu ieşeam din casă, decât să duc şi să aduc copilul de la şcoală. Credeţi-mă, la facultate nu era sufcient să clipesc din gene, să fiu o fată frumoasă. “ a declarat Elena Sim pentru bihon.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img