More


  A încercat să îndoaie iPhone SE şi a avut parte de o SURPRIZĂ. Nimeni nu se aştepta ca noul smartphone Apple să fie astfel

  - Advertisement -
  bend
  A devenit deja un obicei, după scandalul „Bendgate” apărut după lansarea primului val de terminale iPhone 6, ca smartphone-urile noi să treacă prin teste de rezistenţă la îndoire. A venit acum rândul iPhone SE să fie trecut prin „furcile caudine” ale utilizatorilor de YouTube.
  Se pare că smartphone-ul se îndoaie fără a aplica prea multă forţă, la fel ca unele unităţi iPhone 6, în dreptul butonului de volum. Însă, ţinând cont de faptul că iPhone SE este un dispozitiv scurt şi compact, aceasta nu ar trebui să fie o problemă în utilizarea obişnuită de zi cu zi.
  Faptul că smartphone-ul nu este foarte rezistent la îndoire sugerează că Apple nu a folosit pentru iPhone SE aluminiul mai dur, „împrumutat” din industria aeronautică, utilizat pe iPhone 6s.
  În clipul video de mai jos, publicat pe contul de YouTube JerryRigEverything, vedeţi şi cât de rezistent este iPhone SE la zgârieturi şi foc.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img