De ce a scris presa belgiană că Michael Schumacher a muritCDM_770479

După ce veștile despre sănătatea lui Michael Schumacher au devenit din ce în ce mai triste, medicii declarând că are nevoie de un miracol pentru a ieși din starea în care se află, presa internațională a început să facă farse. Un site belgian a publicat o știre în care anunță că pilotul de Formula 1 a murit. ”Michael Schumacher ne-a părăsit astăzi, potrivit presei germane. Pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, a murit în această după-amiază”, scrie site-ul belgian nordpresse.be. La final, însă editorul lasă să se înțeleagă faptul că știrea este una falsă. ”Blablablabla, de fapt suntem în cursa pentru SEO, ca să fim primii care anunță vestea. Se pare că acesta este jocul presei în prezent”. În realitatea, la doi ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher la ski, veștile nu sunt prea bune. Un neurochirurg avertizează că familia și fanii trebuie să se aștepte la ce e mai rău. Neurochirugul, care a preferat să rămână anonim, a declarat pentru News Every Day: „Are nevoie de un miracol”. Recent, un alt neurochirurg, Peter Hamlyn, și-a arătat și el scepticismul în privința șanselor lui Shumacher de a reveni la o viață normală. El spune că recuperarea e doar o chestiune de timp și este posibil să nu reașească de fiecare dată. ”Pe măsură de săptămânile și lunile trec, nu se mai pune problema de supraviețuire, ci de calitatea vieții”.

Au trecut mai bine de doi ani de la accident

Germanul, de şapte ori campion mondial, este la locuinţa sa din Elveţia unde se reface după accidentul la schi suferit în decembrie 2013. Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. Pilotul german fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (17 ani) şi Mick (15 ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts