Johnny Depp, acuzat de violențe conjugale de soția sajohny-deep

Actorului american Johnny Depp i-a fost interzisă de un tribunal din Los Angeles apropierea la mai puțin de sută de metri de soția sa, actrița Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian și căruia i-a cerut săptămâna trecută divorțul, relatează AFP. Un judecător din Los Angeles a emis “un ordin temporar de restricție”, care îi interzice lui Johnny Depp să se apropie până pe 17 iunie la mai puțin de 100 de metri de soția sa, potrivit unui purtător de cuvânt al tribunalului.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a apărut vineri la tribunal cu o vânătaie la ochi după ce în cursul săptămânii ceruse să divorțeze de actor după 15 luni de căsătorie și a pretins o pensie alimentară, invocând “diferențe ireconciliabile”.

Potrivit TMZ, Depp ar fi lovit-o în față cu un iPhone. Site-ul a postat o poză a actriței cu ochiul și obrazul învinețit. Heard ar fi prezentat judecătorului un dosar de 40 de materiale și fotografii în cadrul unei audiențe desfășurate cu ușile închise. Actorul i-ar fi oferit soției sale bani pentru a ține tăcere asupra faptelor, notează TMZ.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts