More  Lumânările parfumate, un pericol pentru sănătate!

  - Advertisement -

  lumanari-parfumate-660x330

  Lumânările parfumate sunt folosite adesea pentru a da un aer romantic încăperilor, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere olfactiv Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că lumânările parfumate reprezintă un adevărat pericol pentru sănătate. Iată de ce!

  Lumânările parfumate, la fel de toxice ca țigările
  Rezultatele unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Carolina de Sud au scos la iveală faptul că lumânările parfumate emană un fum foarte toxic, similar cu fumul de țigară. Explicația stă în faptul că adesea aceste produse conțin multe substanțe chimice care prin ardere suferă transformări și se transformă în compuși toxici.

  Dacă lumânările sunt folosite pentru perioade lungi, în încăperi mici, neaerisite, ele ne pot afecta grav sănătatea, putând crește riscul de astm, eczeme sau alte probleme ale pielii.

  Care sunt cele mai periculoase lumânări parfumate
  Dacă lumânările naturale pot fi folosite fără probleme, cele sintetice din gel sau alte substanțe moi sunt cele mai periculoase. La fel și cele care sunt colorate sau puternic parfumate, deoarece asta înseamnă că au în compoziția lor multe substanțe chimice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts