Prinţul Charles va petrece cea mai mare parte a vizitei în Transilvaniaprintul-charles

Prinţul de Wales va petrece cea mai mare parte a vizitei pe care o face în România în Transilvania, în cadru privat, precizează Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, care informează că acesta va inaugura la Viscri centrul de pregătire meşteşugărească ‘The Prince of Wales’s Training Centre’.

‘’Prinţul de Wales va petrece cea mai mare parte a vizitei în Transilvania, în cadru privat. Alteţa Sa Regală va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregătire meşteşugărească ‘The Prince of Wales’s Training Centre’ cu ocazia primei aniversări a fundaţiei sale’’, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Lansată pe data de 2 iunie 2015, fundaţia este o organizaţie caritabilă ce sprijină conservarea patrimoniului arhitectural, agricultura şi dezvoltarea durabilă în România.

Principalul obiectiv al organizaţiei este dezvoltarea aptitudinilor profesionale în comunităţile rurale pentru a ajuta localnicii să îşi găsească mai uşor un loc de muncă. Noul centru de formare este amplasat în Viscri, judeţul Braşov, unde un vechi hambar a fost transformat, iar vechea casă a fost extinsă pentru a găzdui ucenici din întreaga ţară.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts