More


  Sistemul de securitate de la Stade de France a cedat înainte de Franţa-România

  - Advertisement -

  stade

  Suporterii au aruncat cu artificii atât în afară, cât şi în interiorul arenei Stade de France, sâmbătă, la finala Cupei Franţei, Paris Saint Germain-Olympique Marseille. Turneul final al Campionatului European de Fotbal începe pe 10 iunie cu partida Franţa-România.

  Finala Cupei Franţei, Paris Saint Germain-Olympique Marseille, a fost ultimul test al autorităţilor franceze înaintea începerii turneului final al Campionatului European de Fotbal, competiţie al cărei start se va da pe 10 iunie. Potrivit presei franceze, sistemul de securitate nu a fost la înălţime, iar autorităţile au declarat că fanii prezenţi la meci au aprins artificii în interiorul arenei, cu toate că la porţile stadionului au fost supuşi unui control corporal strict. Mai mult, suporterii au aruncat cu obiecte interzise în teren şi au existat zone unde s-a creat aglomeraţie.

  “Sistemul de securitate a cedat puţin. Au fost puncte slabe şi acest lucru este de neacceptat. Trebuie să corectăm ceea ce nu a mers. Când sistemul a fost sub presiune, a cedat în mai multe puncte.”, a declarat prefectul regiunii Seine-Saint-Denis, Phillippe Galli.

  În urma celor întâmplate sâmbătă, autorităţile locale, membri ai Federaţiei Franceze de Fotbal şi oficiali ai UEFA se vor întâlni pentru a rezolva problemele apărute la finala Cupei Franţei.

  2,5 milioane de spectatori sunt aşteptaţi să asiste la cele 51 de meciuri de la turneul final al Campionatului European de Fotbal din Franţa, competiţie care se va disputa pe 10 stadioane. Franţa este în stare de alertă după atacurile teroriste care au avut loc pe 13 noiembrie la Paris, iar guvernul a anunţat că a oferit puteri nelimitate poliţiei şi forţelor de securitate  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img