More


  Vizită surpriză la Zilele Orașului Satu Mare!

  - Advertisement -

  ponta-dragnea-ordonanta-de-urgenta-465x390

  Liderii social-democrați, Liviu Dragnea și Victor Ponta, se află într-un turneu în regiunea de nord-vest a României. Aceștia vor vizita județul Satu Mare, Cluj și Maramureș. Așadar, dat fiind faptul că odată cu turneul acestora se desfășoară și Zilele Orașului Satu Mare, aceștia au mărturisit că își doresc să fie alături de sătmăreni la această sărbătoare.

  ”Așa este, Liviu Dragnea împreună cu Victor Ponta vor fi prezenți sâmbătă la Satu Mare. Este o mare bucurie pentru noi, dar și pentru sătmăreni, să îi avem alături de noi în aceste momente. În cursul zilei de joi vom ști mai multe detalii despre această vizită, iar atunci vom furniza aceste informații către sătmăreni”, a declarat primarul Dorel Coica.

  Totodată, cei doi lideri social-democrați vor susține o conferință de presă, însă scopul principal este acela de a fi alături de sătmăreni la această sărbătoare. Reamintim faptul că, în urmă cu două săptămâni, președintele Liviu Dragnea a participat la sărbătoarea Sâmbra Oilor împreună cu primarul Dorel Coica și alți membri de partid.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img