Actorul Anton Yelchin a murit într-un ciudat accident de mașină la 27 de aniAnton-Yelchin

Actorul Anton Yelchin, 27 de ani, cunoscut pentru rolurile din filmele ‘’Star Trek’’ și ‘’Terminator Salvation’’, a murit duminică într-un ciudat accident de mașină, a indicat reprezentantul actorului pentru revista People.

Membrii familiei actorului au cerut să le fie respectată intimitatea, a transmis într-o declarație reprezentantul actorului pentru people.com.

Potrivit Biroului medicului legist din ținutul Los Angeles, citat de revista People, corpul lui Yelchin a fost găsit prins între mașina acestuia și poarta unei proprietăți din Studio City, California. Până în prezent nu a fost indicată cauza morții, autopsia completă fiind încă în derulare. Din primele cercetări ale biroului medicului legist actorul, care prezenta lovituri la cap și în zona pieptului, nu și-a parcat corespunzător mașina, care a pornit în direcția de deplasare a actorului și l-a lovit pe acesta din spate strivindu-l de poarta respectivei proprietăți.

Născut la Sankt Petersburg, Rusia, Yelchin și familia acestuia s-au mutat în SUA în 1989. În 2007 s-a înscris la cursurile de cinematografie ale Universității din Sudul Californiei. Anul acesta a putut fi văzut pe marile ecrane pentru a treia oară într-un rol al francizei Star Trek, în ‘’Star Trek: Beyond’’. Actorul admitea într-un interviu din 2009 pentru revista People că este o onoare să poată juca în Star Trek. În urmă cu două săptămâni încheiase la Boston filmările la pelicula ‘’Thoroughbred’’, un thriller psihologic care va ajunge pe marile ecrane în acest an la 18 noiembrie.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts