More


  Canicula pune stăpânire pe România

  - Advertisement -

  canicula

  MIERCURI
  Vremea se va menţine călduroasă, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a ţării, informează ANM.

  După-amiază va fi caniculă în Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, cea mai mare parte a Moldovei şi local în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 şi 25 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

  Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în special după-amiaza şi la începutul nopţii, în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Punctiform se vor aduna cantităţi importante de apă şi va cădea grindină.

  JOI
  Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după orele prânzului, când şi disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală depăşind pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, dar cu precădere în orele serii nu este exclusă apariţia de fenomene asociate instabilităţii atmosferice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare