More

    Cântăreţul Adam Lambert are o legătură nebănuită cu România

    Adam-Lambert

    Rockerul american Adam Lambert va ajunge pentru prima oară în România cu ocazia concertului pe care îl va susţine alături de trupa Queen pe 21 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Însă artistul are o legătură mult mai puternică cu ţara noastră decât s-ar fi crezut.

    Cu doar câteva zile înainte de concert, Adam l-a contactat pe bucureşteanul Alexandru V. – fiul unui bun prieten din copilărie al bunicului norvegian al artistului. Bunicul lui Adam Lambert şi tatăl lui Alex Vasiliu au fost colegi de şcoală în Norvegia în anii ’70, aşa că la show-ul din 21 iunie, în public va fi şi recenta cunoştinţă inedită a artistului, potrivit unui comunicat Emagic remis MEDIAFAX.

    Legătura cu ţara noastră este chiar mai puternică, având în vedere că străbunicii lui Adam Lambert din partea mamei sunt de origine română. În cadrul interviului oferit pentru Digi24 la Londra, artistul a declarat că este nerăbdător să ajungă în România, să descopere mai multe despre rădăcinile sale.

    Şi iată că nu se dezminte! Coincidenţă sau destin, prima vizită a artistului în ţara noastră va fi cu siguranţă revelatoare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE