More


  La doar nouă ani, o fetiță este fotograf profesionist. Miresele stau la coadă pentru a fi pozate de micuță

  =

  la doar noua ani

  Are doar nouă ani dar deja excelează în lumea fotografiei. O fetiță din Scoția și-a uimit familia după ce a început să-și dezvolte talentul. Micuța pare să calce pe urmele tatălui,acesta fiind fotograf profesionist.

  Fetița și-a însoțit tatăl la mai multe evenimente, unde a făcut propriile fotografii. Pentru că acestea au ieșit perfecte, acum ea este invitată să fotografieze miresele. „A pus pentru prima oară mâna pe cameră la trei ani, când a vrut să mă însoţească la o cursă de biciclete de munte pe care trebuia să o fotografiez”, spune tatăl Reginei pentru Huffngton Post. „De atunci, a început să îmi ia camera mereu, rugându-mă să îi arat cum se foloseşte. Pur şi simplu a crescut cu asta, iar eu m-am asigurat că nu o împing deloc, ci am preferat să o las pe ea să pună toate întrebările” a mai povestit el.

  Șase ani mai târziu, Regina Wyllie avea să-și facă debutul ca fotograf oficial. În luna aprilie, ea a fost invitată la o nuntă alături de tatăl său, pentru a-lajuta cu pozele. Cuplul, apropiați ai familiei, îi văzuseră anterior fotografiile şi şi-au dorit ca nunta lor să fie primul ei eveniment oficial, scrie libertatea.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img