More  Queen vs Donald Trump

  - Advertisement -

  queen

  Brian May, chitaristul grupului Queen, i-a cerut candidatului republican la Casa Albă Donald Trump să nu mai folosească piesele grupului rock britanic în campania sa electorală. Marți seară, Donald Trump a apărut la televiziunea americană având ca fond sonor melodia “We are the champions”, legendarul hit al formației Queen care a fost adesea utilizat ca imn sportiv, relatează joi AFP.

  Într-un comunicat postat pe site-ul său internet, Brian May afirmă că a primit “o avalanșă de reclamații” de atunci. “Nu este o declarație oficială a Queen, dar pot confirma că nu ni s-a cerut niciun drept de utilizare a piesei noastre”, adaugă muzicianul.

  “Ne vom consulta să vedem ce demers trebuie să urmăm pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Indiferent de opiniile noastre asupra programului dlui Trump, a fost mereu împotriva principiilor noastre să permitem utilizarea muzicii grupului Queen în scopuri politice”, mai scrie May în mesaj.

  Formația Queen este ultima dintr-o lungă listă de grupuri și muzicieni care au declarat că refuză ca muzica lor să fie asociată cu miliardarul american. Rolling Stones, Neil Young, R.E.M. și Adele au cerut ca Trump să nu le mai folosească melodiile în campania sa electorală, amintește AFP.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts