More


  Ultimul turneu Aerosmith. Steven Tyler a confirmat informaţia

  - Advertisement -

  Steven Tyler

  Rockerul american Steven Tyler, în vârstă de 68 de ani, solistul trupei Aerosmith, a confirmat relatările conform cărora formaţia va “părăsi scena” după un turneu de adio ce va avea loc în anul 2017, informează contactmusic.com.

  Cântăreţul a intrat prin telefon în emisiunea The Howard Stern Show la începutul săptămânii pentru a discuta despre viitorul său album solo cu muzică country şi a spus gazdei radioului că se încheie colaborarea cu supergrupul rock.

  “Ador trupa asta, pe bune, şi vreau să elimin orice îndoială în legătură cu acest aspect”, a declarat solistul, adăugând “vom realiza un turneu de adio pentru că este timpul”. Apoi a ironizat anumite formaţii precum The Who sau Kiss, ale căror turnee de rămas bun le-a lipsit caracterul definitiv, glumind că ultimul turneu Aerosmith va dura, “probabil pentru totdeauna”.
  |
  Într-un interviu acordat în luna mai publicaţiei Rolling Stone, Steven Tyler a făcut aluzie la planurile sale, declarând: “Voi susţine 30 de show-uri solo din mai până în august şi-apoi, în 2017 vom încheia cu Aerosmith. Vom susţine probabil un turneu de rămas bun. Uite, există două trupe care încă au membrii originari: noi şi Stones (The Rolling Stones, n.r.). Sunt recunoscător pentru asta. Eu sunt entuziasmat, indiferent că vom face un turneu de adio sau că vom intra în studio pentru un nou album”

  Colegul său, chitaristul Joe Perry a început deja să-şi facă planuri pentru o carieră după Aerosmith – alături de actorul Johnny Depp şi rockerul Alice Cooper cu care a format The Hollywood Vampires care au cântat în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img