More


  Campanie inedită pentru viitoarele mirese

  - Advertisement -

  mireasa

  Este bine știut faptul că pentru femei rochia de mireasă este cel mai important element din cadrul nunții. De la o vârstă fragedă acestea visează la rochia perfectă, iar la maturitate, în cele mai multe cazuri, visele acestora devin realitate.

  Zâna cea bună, care face ca și cea mai îndrăzneață dorință să devină realitate ne-a povestit despre tendințele din anul acesta în materie de rochii de mireasă. Totodată, ne-a spus despre dorințele sătmărencelor care, în mare parte, caută rochii cu iz tradițional.

  ”Tendințele în materie de rochii de mireasă sunt cele combinate între clasic și modern. La noi, în Satu Mare, majoritatea femeilor aleg rochiile clasice, prințesa, cele cu fuste multe. De asemenea, aplicația cu dantelă sau cu perle este căutată de sătmărence. Din punctul meu de vedere, fiecare ar trebui să își caute rochița în funcție de personalitatea ei. În noaptea nunții, ea este actorul principal și toate privirile sunt axate asupra ei”, a spus Bianca Racz, administratorul salonului de rochii.

  Al doilea element important din ținuta unei mirese sunt pantofii care, pe lângă eleganță, trebuie să ofere și confortul necesar pentru o noapte lungă.

  ”Cred că suntem unicii distribuitori ai pantofilor de mireasă pe care îi comercializăm. Avem pantofi de mireasă din piele, cu talpă ortopedică care sunt lucrați manual. Suntem convinși de faptul să sunt cei mai comozi”, a spus Bianca.

  Nu toate miresele reușesc să-și îndeplinească dorințele în ceea ce privește rochia de vis din ziua nunții, de aceea Bianca, administratorul salonului, a inițiat o campanie pe un site de socializare prin care lunar face o mireasă fericită, donându-i acesteia o rochiță de mireasă.

  ”Am inițiat această campanie acum două luni. Prin această campanie donăm o rochie de mireasă femeilor care nu își permit financiar să-și achiziționeze una . Așadar, așteptăm la salon viitoarele mirese care cred că ajutorul nostru le-ar fi benefic”, a adăugat Bianca Racz. Concluzia este că, indiferent de tendințe, când vine vorba de alegerea rochiei de mireasă femeile trebuie să își aleagă rochia ținând cont numai de ceea ce sunt convinse că le caracterizează.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare