More


  Ciocolata, secretul curelor de slăbit!

  =

  ciocolata-1

  Obişnuieşti să mănânci ciocolată pe ascuns sau să te recompensezi când şi când cu câteva pătrăţele de ciocolată amăruie? Ei bine, e cazul să nu mai învinovăţeşti acest desert delicios pentru cele câteva kilograme în plus!

  Motivul? Studii recente susţin că ciocolată ar fi, de fapt, o gustare dulce benefică atât pentru sănătate, cât şi în curele de slăbit. Studiile menţionate de site-ul Daily Mail Online, se referă atât la indicele de masă corporală, cât şi la eficienţa ciocolatei atunci când vrem să scăpăm de câteva kilograme.

  Primul studiu vine din Australia, acolo unde specialiştii susţin că nu avem nicio dovadă concludentă care să arate că ciocolata creşte indicele de masă corporală.

  Pe de altă parte, al doilea studiu venit din partea cercetătorilor germani a descoperit că există o legătură clară între pudra de cacao şi pierderea în greutate. În cadrul acestui al doilea studiu, experţii au avut ca subiecţi bărbaţi şi femei cu vârsta între 19 şi 67 de ani, împărţiţi în trei grupe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img