More


  Consiliul Concurenței invită utilizatorii de tv, internet și telefonie fixă să completeze un chestionar online

  - Advertisement -

  Consiliul-Concurentei

  Consiliul Concurenței invită persoanele fizice care utilizează serviciile de televiziune, internet și telefonie fixă, la pachet sau separat, să completeze un chestionare online, care va fi folosit în cadrul studiului privind serviciile de comunicații electronice furnizate la pachet, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

  Chestionarul trebuie completat până la data de 20 septembrie și poate fi accesat pe site-ul Consiliului Concurenței.

  “Consumatorii vor avea posibilitatea ca, în cadrul chestionarului, să prezinte și eventuale dificultăți întâmpinate la achiziționarea și utilizarea acestor servicii. Ca urmare, este important ca persoanele care completează chestionarul să fie implicate în procedurile de achiziționare și de utilizare a serviciilor de comunicații electronice în locurile unde sunt furnizate serviciile respective”, se arată în comunicat.

  Parcurgerea chestionarului durează aproximativ 10 minute și necesită înregistrarea cu o adresă validă de e-mail. Datele personale sunt confidențiale, iar informațiile obținute vor fi analizate de Consiliul Concurenței în cadrul studiului privind serviciile de comunicații electronice furnizate la pachet.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img