Duckadam, optimist

11rps_6982-660x400

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, e convins că jucătorii vicecampioanei vor da totul pe teren la meciul de la Praga, care se joacă azi, de la 21:00, în direct la ProTV.

“Este un meci foarte, foarte important, atât pentru noi, cât şi pentru fotbalul românesc. N-am mai reuşit de mult să ne calificăm în grupe şi cred că ar fi cazul să repetăm acele calificări din trecut. Va fi un meci foarte greu, cu un adversar incomod, dar accesibil.

Absenţa oricărui jucător e un handicap. Cei care vor intra o vor face pentru a se califica. Cred că va fi o primă consistentă în cazul unei calificări. Cu toţi jucătorii care au plecat, anul trecut nu am reuşit să ne calificăm, e adevărat că am fost foarte aproape cu Partizan.

Sper să prindem o formă sportivă bună, să credem în şansele noastre şi să ne întoarcem cu un rezultat care să ne dea speranţe pentru meciul retur. La meciul retur vom avea şi aportul publicului, care cred că va fi numeros pe Naţional Arena. S-a văzut că la meciurile cu miza au fost oameni pe stadion”, a declarat Helmuth Duckadam la SportTotal FM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...