More


  Facilităţi la angajare pentru absolvenţi

  =

  Absolventii care se angajeaza cu program normal de lucru, pentru o perioada mai mare de 12 luni ,in perioada in care este inregistrat la agentia pentru ocuparea fortei de munca, poate beneficia de o prima de incadrare, reprezentand o suma egala cu valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data incadrarii.

  Daca un absolvent se angajeaza cu program normal de lucru, in perioada de acordare a indemnizatiei de somaj poate beneficia de o suma egala cu indemnizatia de somaj la care ar fi avut dreptul, pana la expirarea perioadei de acordare a acesteia, daca nu s-ar fi angajat.Conditia este sa se mentina raporturile de munca sau de serviciu pentru o perioada de cel putin 12 luni de la data angajarii.

  Daca angajarea absolventului se face intr-o localitate situate la o distanta mai mare de 50 km, fata de localitatea de domiciliu, acesta poate beneficia de o prima de incadrare, egala cu de doua ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data acordarii.

  Daca angajarea acestora se face intr-o localitate si urmare a acestui fapt isi schimba domiciliu, poate beneficia de o prima de instalare, reprezentand o suma egala cu de sapte ori valoarea indicatorului social de referinta in vigoare la data instalarii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img